Tilapia bătută cu bere cu Salsa de Mango
Tilapia bătută cu bere cu Salsan de Mango este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 213 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 123 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați bere, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tacos de pește bătut cu bere cu Salsa Mango Margarita, Salată de creveți bătută cu bere cu Salsa de avocado de Mango, și Tilapia bătută cu bere cu sos roșu de portocale mandarine Chile.
Instrucțiuni
Combinați făina integrală de grâu, făina universală, chimenul, sarea și cayenne după gust într-un castron mediu.
Bateți berea pentru a crea un aluat.Înveliți jumătate din bucățile de tilapia în aluat.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Lăsând excesul de aluat să picure înapoi în castron, adăugați peștele în tigaie; gatiti pana cand sunt crocante si aurii, 2 pana la 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie. Înveliți peștele rămas cu aluat și gătiți în restul de 2 lingurițe de ulei; reglați căldura după cum este necesar pentru o rumenire uniformă.
Serviți imediat cu salsa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant
Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.