Tilapia Friptă Cu Sos Curry Thailandez De Nucă De Cocos

Tilapia Friptă Cu Sos Curry Thailandez De Nucă De Cocos
Rețeta Tilapia friptă cu sos de Curry thailandez de nucă de cocos ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 30 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 256 calorii, 35g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $3.88 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Această rețetă de la Skinny Taste are 383 de fani. Dacă aveți la îndemână lapte de cocos, zahăr brun, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Tilapia friptă cu sos thailandez de nucă de cocos-Curry, Tilapia Friptă Cu Sos Thailandez De Nucă De Cocos - Curry, și Tilapia În Stil Thailandez Cu Bulion De Nucă De Cocos-Curry.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Vin Spumant

Tilapian în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista