Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați strudelul de mere. Această rețetă face 7 porții cu 453 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, înghețată vanillan, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Strudel de mere (strudel apfel), Strudel De Mere, și Strudel De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-un castron mic, creați o suspensie combinând 1/4 cană de suc de mere cu amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă până se omogenizează și se lasă deoparte.
5
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți merele cu restul de 1 cană suc de mere, stafide, zahăr și scorțișoară până când merele sunt fragede, 8 până la 10 minute. Amestecați suspensia de amidon de porumb (s-ar fi putut așeza) și adăugați-o în amestecul de mere, amestecând constant până când este netedă și liberă. Se mai fierbe încă 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Se scoate de pe foc și se răcește. Se amestecă nucile pecan, se acoperă și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
7
Întindeți 1 foaie de fileu pe o suprafață curată, plată, ușor făinată.
8
Ungeți cu puțin unt topit și presărați cu 1 lingură de pesmet. Repetați această procedură cu încă două straturi de phyllo, unt și pesmet. Sus cu a patra foaie de phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
9
Întindeți umplutura de mere uniform pe suprafața phyllo, lăsând o margine curată de 1/2 inci pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
10
Rotiți într-un buștean, pliați marginile la fiecare capăt sub buștean și periați cu puțin unt topit. Așezați cu grijă strudelul pe foaia de copt pregătită, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
11
Coaceți strudelul până se rumenesc, 15 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Scoateți din cuptor și răciți timp de 15 minute înainte de a tăia în felii de 2 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Presărați zahărul cofetarilor chiar înainte de servire.