Strudel De Mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați strudelul de mere. Această rețetă face 7 porții cu 453 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați suc de mere, înghețată vanillan, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Strudel de mere (strudel apfel), Strudel De Mere, și Strudel De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Într-un castron mic, creați o suspensie combinând 1/4 cană de suc de mere cu amidonul de porumb.
Se amestecă până se omogenizează și se lasă deoparte.
Într-o cratiță mare la foc mediu, gătiți merele cu restul de 1 cană suc de mere, stafide, zahăr și scorțișoară până când merele sunt fragede, 8 până la 10 minute. Amestecați suspensia de amidon de porumb (s-ar fi putut așeza) și adăugați-o în amestecul de mere, amestecând constant până când este netedă și liberă. Se mai fierbe încă 1 minut, amestecând constant.
Se scoate de pe foc și se răcește. Se amestecă nucile pecan, se acoperă și se răcește.
Întindeți 1 foaie de fileu pe o suprafață curată, plată, ușor făinată.
Ungeți cu puțin unt topit și presărați cu 1 lingură de pesmet. Repetați această procedură cu încă două straturi de phyllo, unt și pesmet. Sus cu a patra foaie de phyllo.
Întindeți umplutura de mere uniform pe suprafața phyllo, lăsând o margine curată de 1/2 inci pe toate părțile.
Rotiți într-un buștean, pliați marginile la fiecare capăt sub buștean și periați cu puțin unt topit. Așezați cu grijă strudelul pe foaia de copt pregătită, cu cusătura în jos.
Coaceți strudelul până se rumenesc, 15 până la 18 minute.
Scoateți din cuptor și răciți timp de 15 minute înainte de a tăia în felii de 2 inci.
Presărați zahărul cofetarilor chiar înainte de servire.
Serviți simplu sau cu înghețată.