Strudel De Ciocolată-Caise
Strudelul de ciocolată-caise este un fără lactate desert. Această rețetă face 8 porții cu 232 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de amaretto, ghimbir cristalizat, aluat phyllo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Strudel De Caise, Strudel De Baclava De Caise, și Strudel De Caise Cu Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu. Cuptorul cu microunde la maxim 1 1/2 minute sau până când zahărul se dizolvă, amestecând după 45 de secunde. Se amestecă caisele uscate și ghimbirul; acoperi. Cuptor cu microunde la maxim 3 minute; lăsați să stea 5 minute.
Așezați amestecul de caise într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se toacă grosier. Puneți amestecul de caise în castron; acoperiți și răciți complet. Se amestecă 1/4 cană chipsuri.
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați 1 foaie phyllo pe suprafața de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca); acoperiți ușor cu spray de gătit. Lucrând cu 1 foaie de filo la un moment dat, acoperiți restul de 7 foi de filo cu spray de gătit, așezând una peste alta.
Așezați o foaie de folie de plastic peste phyllo, apăsând ușor pentru a sigila foile împreună; aruncați folia de plastic.
Umplerea lingurii de-a lungul a 1 margine lungă de phyllo, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginile scurte ale phyllo pentru a acoperi 2 inci de amestec de caise la fiecare capăt.
Începând de la marginea lungă cu marginea de 2 inci, înfășurați moda jelly-roll. Nu rulați bine, altfel strudelul se poate despica. (Strudelul poate fi înghețat până la cinci zile în acest moment.)
Așezați strudelul, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Scor 7 fante diagonale în partea de sus a strudel folosind un cuțit ascuțit. Pulverizați ușor strudelul cu spray de gătit.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până devin aurii.
Așezați așchii de 1/4 cană într-o pungă mică de plastic cu fermoar și sigilați. Scufundați punga în apă foarte fierbinte până când chipsurile se topesc. Decupați o gaură mică în 1 colț de pungă; stropiți ciocolata uniform pe fiecare dintre cele 8 farfurii de desert.
Tăiați strudelul în diagonală în 16 felii folosind un cuțit zimțat înmuiat în apă fierbinte; aranjați 2 felii peste stropi de ciocolată.
Garnisiți fiecare porție cu caise tăiate cubulețe, dacă doriți.