Strudel De Ciocolată-Caise

Strudel De Ciocolată-Caise
Strudelul de ciocolată-caise este un fără lactate desert. Această rețetă face 8 porții cu 232 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de amaretto, ghimbir cristalizat, aluat phyllo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Strudel De Caise, Strudel De Baclava De Caise, și Strudel De Caise Cu Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mediu. Cuptorul cu microunde la maxim 1 1/2 minute sau până când zahărul se dizolvă, amestecând după 45 de secunde. Se amestecă caisele uscate și ghimbirul; acoperi. Cuptor cu microunde la maxim 3 minute; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise UscateCaise Uscate
GhimbirGhimbir
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
2
Așezați amestecul de caise într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se toacă grosier. Puneți amestecul de caise în castron; acoperiți și răciți complet. Se amestecă 1/4 cană chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați 1 foaie phyllo pe suprafața de lucru (acoperiți aluatul rămas pentru a nu se usca); acoperiți ușor cu spray de gătit. Lucrând cu 1 foaie de filo la un moment dat, acoperiți restul de 7 foi de filo cu spray de gătit, așezând una peste alta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Filo PatiserieFilo Patiserie
AluatAluat
5
Așezați o foaie de folie de plastic peste phyllo, apăsând ușor pentru a sigila foile împreună; aruncați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Umplerea lingurii de-a lungul a 1 margine lungă de phyllo, lăsând o margine de 2 inci. Îndoiți marginile scurte ale phyllo pentru a acoperi 2 inci de amestec de caise la fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
7
Începând de la marginea lungă cu marginea de 2 inci, înfășurați moda jelly-roll. Nu rulați bine, altfel strudelul se poate despica. (Strudelul poate fi înghețat până la cinci zile în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
8
Așezați strudelul, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Scor 7 fante diagonale în partea de sus a strudel folosind un cuțit ascuțit. Pulverizați ușor strudelul cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
9
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Așezați așchii de 1/4 cană într-o pungă mică de plastic cu fermoar și sigilați. Scufundați punga în apă foarte fierbinte până când chipsurile se topesc. Decupați o gaură mică în 1 colț de pungă; stropiți ciocolata uniform pe fiecare dintre cele 8 farfurii de desert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
11
Tăiați strudelul în diagonală în 16 felii folosind un cuțit zimțat înmuiat în apă fierbinte; aranjați 2 felii peste stropi de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
12
Garnisiți fiecare porție cu caise tăiate cubulețe, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista