Stromboli cu carne și brânză
Meat 'n' Cheese Stromboli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 92 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 346 de calorii , 17 g de proteine și 17 g de grăsimi . Această rețetă este pe placul a 14 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Un amestec de ouă, condimente, brânză mozzarella parțial degresată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 32% . Acest scor este destul de prost. Stromboli cu carne și brânză , Stromboli cu carne și brânză și Stromboli cu trei carne și brânză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căleți ceapa și ardeiul verde în unt până devin crocante; pus deoparte.
Pe două foi de copt unse, rulați fiecare bucată de aluat într-o formă de 15 inchi. x 12 inchi. dreptunghi. Aranjați salamul, șunca și brânzeturile pe lungime pe jumătate din fiecare dreptunghi până la 1/2 inch de margini. Acoperiți cu amestec de ceapă; stropiți cu condimente italiene, pudră de usturoi și piper. Îndoiți aluatul peste umplutură; ciupiți marginile pentru a sigila.
Ungeți cu ou și stropiți cu semințe de mac.
Coaceți la 400° timp de 15-20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a tăia felii.