Stridii cu gheață Mignonette
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 47 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă 81 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, sare, sare gemă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stridii cu Mignonette roșie, Stridii Cu Mignonette Gelee, și Stridii cu o mignonetă clasică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se toarnă amestecul într-un vas puțin adânc; congelați, neacoperit, 3 ore sau până când este ferm. Amestec de gheață cu fulgi cu o furculiță.
Shuck stridii, aruncarea cojilor de sus; rulați cuțitul sub carne de stridie pentru a elibera.
Așezați jumătate de coajă pe un platou de servire căptușit cu sare de rocă. Puneți 1 linguriță de gheață mignonette pe fiecare stridie; serviți imediat.
* În scopuri de testare, am folosit Pinot Noir.
Notă: pentru a ajuta procesul de scuturare, așezați stridiile pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 15 minute pentru a deschide ușor cojile.