Stollen

Stollen
Stollen este un vegetarian desert. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 610 calorii. Această rețetă servește 16. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, coajă de lămâie, citron confiat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Stollen, Stollen, și Stollen.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red cu un rating de 3, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista