Steak cu Bernaise
Steak cu Bernaise este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 449 calorii, 3G de proteine, și 47G de grăsime. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de fripturi cu ochi de coaste, sare kosher, frunze de tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Asigurați-înainte de masă 3 Minute friptură Hoagies cu sos de friptură de casă, Pan Fried Steak și Steak Burgers cu ceapă de vin roșu și Laura ' s Lean Giveaway, și Friptură de mușchi la grătar cu tocană de legume de vară și cartofi prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sos, puneți oțetul de șampanie, vinul alb, șalotele, 1 lingură de frunze de tarhon, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere și se fierbe la foc mediu timp de aproximativ 5 minute, până când amestecul se reduce la câteva linguri. Se răcește ușor.
Așezați amestecul răcit cu gălbenușurile de ou și 1 linguriță de sare în borcanul unui blender și amestecați timp de 30 de secunde. Cu blenderul pornit, turnați încet untul fierbinte prin deschiderea din capac.
Adăugați restul de 2 linguri de frunze de tarhon și amestecați doar o secundă. Dacă sosul este prea gros, adăugați o lingură de vin alb la subțire. Păstrați la temperatura camerei până la servire.
Condimentați fripturile din belșug cu sare și piper negru măcinat grosier pe ambele părți.
Încălziți un strat subțire de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mare până când aproape fumează, apoi căutați fripturile pe fiecare parte timp de 1 minut. Coborâți focul la minim și gătiți fripturile timp de aproximativ 7 până la 10 minute, întorcând o dată, până când sunt foarte rare la mijloc.
Se scoate pe o farfurie, se acoperă bine cu folie de aluminiu și se lasă să stea 10 minute.
Se servește cu sosul bernaise pe lateral.
Notă: pentru a face sosul în avans, pregătiți o oră înainte de servire și lăsați-l să stea în blender. Înainte de servire, adăugați 1 lingură de cea mai tare apă de la robinet și amestecați câteva secunde.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Miranda Lambert County Road Merlot Wine. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.