Stat Fair Crepes
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați clătitele de Stat. O porție conține 435 calorii, 12g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 55 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, răspândire de ciocolată-alune, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Stat Fair Subs, Stat Fair Subs, și Salată De Cartofi Târg De Stat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați laptele, ouăle, 1 lingură de unt topit, zahărul alb, extractul de migdale și făina într-un blender într-un amestec neted, 1 până la 2 minute. Lăsați aluatul să se odihnească în timp ce terminați pașii rămași, cel puțin 20 de minute.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare si adanca la foc mediu-mare pana se rumeneste uniform, aproximativ 10 minute; scurgeți pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Topiți 1 linguriță de unt pe o tigaie creponată sau într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Se toarnă 1/4 cană de bătut, se învârte tigaia pentru a acoperi uniform întregul fund al tigaiei cu aluatul subțire și se gătește până când apar mici pete maronii pe fundul crepei, 2 până la 3 minute.
Slăbiți cu grijă crepul din tigaie și răsturnați ușor pentru a găti cealaltă parte, încă 1 până la 2 minute. Crep se face atunci când aluatul din centru este setat și câteva pete maronii mici apar pe partea a 2-a.
Glisați creponul pe o farfurie căptușită cu o bucată de hârtie pergament. Gătiți crepele rămase, ungeți tigaia atunci când este necesar și stivați crepele gătite între bucăți de hârtie pergament.
Topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie și gătiți bananele feliate până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Puneți bananele deoparte.
Pentru a asambla, așezați o crep pe o farfurie de servire și întindeți 1 lingură de răspândire de alune de ciocolată și 1 lingură de unt de arahide peste crep.
Așezați o fâșie de slănină în centrul crepei și slănina de sus cu o jumătate de banană.
Stropiți aproximativ 1/2 linguriță de miere peste jumătatea bananei.
Rotiți creponul într-o formă de cilindru; praf cu zahăr de cofetari și o picătură de sirop de ciocolată. Repetați cu ingredientele rămase pentru a face 12 crepe umplute.