Staruri Porno Lichior De Oua Tarta
Superstar Eggnog Tarta ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 336 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12 și costă 86 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este perfect pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați apă, ouă, coji de tartă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce este destul de rău. Încercați Cookie-Uri Eggnog: Superstar Tava Cookie De Vacanță, Tartă Cu Ouă De Afine, și Superstar Sub pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (180 grade C).
Aranjați un pachet de coji de tartă pe o foaie de copt. Folosind un bătător electric, bateți împreună zahărul și oul până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă laptele evaporat, apa, romul, sarea, nucșoara și scorțișoara.
Se toarnă în cojile de tartă și se coace timp de 25 până la 30 de minute sau până când crusta este aurie și umplutura este setată.
Scoateți din cuptor și răciți.
Îndepărtați cojile de tartă rămase din conservele de folie.
Transferați pe o suprafață de lucru ușor înmuiată și apăsați pentru a aplatiza. Folosind un tăietor în formă de stea de 1 1/2 până la 2 inci (3,5 - 5 cm), tăiați o stea din fiecare bucată de patiserie.
Așezați pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament și coaceți timp de 8 minute sau până se rumenesc frumos.
Scoateți din cuptor și răciți complet.
Amestecați glazura și nucșoara împreună și puneți-o într-o pungă mică. Țeava o linie subțire de glazură în jurul marginilor fiecărei stele.
Topiți fiecare tartă cu 2 linguri (30 mL) de topping bătut și garnisiți cu o stea.