Spiked Milkshake-Uri

Spiked Milkshake-Uri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați milkshake-urile cu vârf. Această rețetă face 6 porții cu 656 calorii, 6g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ciocolată dulce-amară, lichior cu aromă de cafea, boabe de cafea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscoff Milkshake-Uri, Burger Bar Milkshake-Uri, și Milkshake-Uri De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați lichiorul de cafea, romul întunecat, malțul, înghețata și bărbieritul de ciocolată. Se amestecă până se spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
Lichior De CafeaLichior De Cafea
înghețatăînghețată
Rom închisRom închis
MalțMalț
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă în 6 pahare, se completează cu 2 uncii de seltzer și se ornează cu boabele de cafea zdrobite și un vârf de malț și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
Apă SpumantăApă Spumantă
MalțMalț
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista