Sparanghelul lui April Bloomfield cu budincă de parmezan și Prosciutto

Sparanghelul lui April Bloomfield cu budincă de parmezan și Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați sparanghelul lui April Bloomfield cu budincă de parmezan și Prosciutto. Această rețetă face 4 porții cu 367 calorii, 11g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 78 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, prosciutto, gălbenuș de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salata de ureche de porc prăjită a lui April Bloomfield, Diavolii lui April Bloomfield călare, și Ricotta Gnudi a lui April Bloomfield.

Instrucțiuni

1
Faceți budinca: Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați smântâna și laptele într-o cană de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3
Se toarnă jumătate din amestec într-o oală medie, se adaugă usturoiul, parmezanul și sarea și se pune oala la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Lăsați lichidul să fiarbă și gătiți timp de 1 minut, apoi opriți focul. Amestecați amestecul fierbinte până când este neted.
5
Combinați gălbenușul de ou și amestecul de smântână rece rămas într-un castron mediu și bateți foarte bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se amestecă amestecul fierbinte amestecat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Se toarnă amestecul într-un vas mic (2 cani) gratinat.
8
Lăsați-l să stea câteva minute, îndepărtând spuma care se dezvoltă la suprafață cu o lingură. Îndoiți un prosop mic de bucătărie într-un pătrat, puneți-l într-un vas mare de copt și așezați vasul gratinat deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Se toarnă suficientă apă în oală pentru a ajunge la aproximativ un centimetru de marginea vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Puneți cu grijă oala în cuptor și gătiți până când crema s-a întărit; ar trebui să fie ușor ferm în jurul marginilor, dar totuși clătinat în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Scoateți oala din cuptor și lăsați crema să se răcească în apă, apoi scoateți-o. (Puteți pune la frigider crema peste noapte, dacă doriți. Îmi place să-l servesc la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o tigaie grea suficient de mare pentru a ține tot sparanghelul într-un singur strat până când începe să fumeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați sparanghelul în tigaie, aliniați sulițele în aceeași direcție. Uleiul ar trebui să crape și să sfârâie puțin. Dați sulițelor o aruncare cu clești, presărați cu un vârf bun de sare și întindeți-le într-un singur strat. Gatiti, intorcand sulitele ocazional, pana cand devin maronii aurii in pete si fragede, dar inca rapide, aproximativ 6 minute. Strângeți una dintre sulițe—ar trebui să dea doar puțin; nu ar trebui să se simtă nici foarte ferm, nici moale.Cu doar un minut înainte de a fi gata, presărați busuiocul peste sparanghel și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline. Întoarceți sulițele cu clești și jucați-vă puțin cu busuiocul, dându-i timp împotriva tigaiei fierbinți și apoi mutându-l înapoi pe sparanghel. Este frumos dacă devine doar puțin crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți focul și lăsați sparanghelul să termine ușor de gătit la căldura tigaiei, amestecând din când în când și presărând puțin mai multă sare și poate un strop de suc de lămâie, dacă doriți, doar până când puteți ridica o suliță fără să vă opăriți degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Serviți sparanghelul pe un platou cu cremă, prosciutto și pâine prăjită sau la grătar cu ulei de măsline alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista