Sparanghelul învelit în șuncă Serrano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de migdale prăjite, friscrume, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Sparanghel Învelit În Șuncă Serrano, Smochine Calde Învelite În Șuncă Serrano, și Creveți Sherry Înveliți În Serrano.
Instrucțiuni
1
Bateți uleiul, oțetul, șalota, sarea și piperul într-un bol. Pune deoparte. Gătiți sparanghelul în apă fierbinte până când este moale, dar încă crocant, 3 până la 4 minute. Clătiți sub apă rece și scurgeți. Înfășurați o fâșie de șuncă în jurul fiecărei tulpini de sparanghel. Aruncați frisonul, verdeața și strugurii cu pansament într-un castron, apoi transferați într-un platou; deasupra cu sparanghel.