Sparanghel învelit în Pancetta cu Citronetă

Sparanghel învelit în Pancetta cu Citronetă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Sparanghelul învelit în Pancetta cu Citronetă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,03 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, pancetta, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel învelit în Pancetta cu Citronetă, Sparanghel Învelit În Pancetta Cu Citronetă, și Sparanghel Prăjit Cu Rozmarin Și Hamsii Învelite În Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înfășurați strâns fiecare suliță de sparanghel într-o felie de pancetta și dați-o la frigider până la răcire, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron mic, amestecați coaja de portocală și sucul cu muștarul și uleiul de măsline; condimentează cu sare și piper. Puneți sparanghelul la grătar la foc moderat, întorcându-se des, până când sunt doar fragede și pancetta este crocantă, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați sparanghelul într-un platou și stropiți cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Se presară cu cimbru și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista