Sparanghel învelit în Pancetta cu Citronetă
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Sparanghelul învelit în Pancetta cu Citronetă ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 274 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,03 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, pancetta, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel învelit în Pancetta cu Citronetă, Sparanghel Învelit În Pancetta Cu Citronetă, și Sparanghel Prăjit Cu Rozmarin Și Hamsii Învelite În Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați strâns fiecare suliță de sparanghel într-o felie de pancetta și dați-o la frigider până la răcire, aproximativ 20 de minute.
Aprindeți un grătar sau preîncălziți o tigaie pentru grătar. Într-un castron mic, amestecați coaja de portocală și sucul cu muștarul și uleiul de măsline; condimentează cu sare și piper. Puneți sparanghelul la grătar la foc moderat, întorcându-se des, până când sunt doar fragede și pancetta este crocantă, aproximativ 5 minute în total.
Transferați sparanghelul într-un platou și stropiți cu pansamentul.
Se presară cu cimbru și se servește.