Sparanghel saut, ed

Sparanghel saut, ed
Saut sparanghel ed saut este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, ardei gras, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Saut De Legume De Toamna 8, Saut euro ed spanac cu ciuperci, și Zahar Snap Mazare Saut 4 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de pansament într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Se amestecă ardeii și ceapa; gatiti 3 pana la 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați sparanghelul și pansamentul rămas; se amestecă. Capac; se fierbe la foc mediu-mic 5 până la 7 min. sau până când sparanghelul este crocant-fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
3
Se servește acoperit cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
DificultateNormal
Gata În23 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista