Sparanghel saut, ed
Saut sparanghel ed saut este un fără gluten și primar garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, ardei gras, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Saut De Legume De Toamna 8, Saut euro ed spanac cu ciuperci, și Zahar Snap Mazare Saut 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/4 cană de pansament într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Se amestecă ardeii și ceapa; gatiti 3 pana la 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând ocazional.
Adăugați sparanghelul și pansamentul rămas; se amestecă. Capac; se fierbe la foc mediu-mic 5 până la 7 min. sau până când sparanghelul este crocant-fraged.
Se servește acoperit cu brânză.