Sparanghel cu susan
Sparanghel cu susan este o rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară, cu 1 porție. Pentru 99 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 65 de calorii, 2 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Mergeți la magazin și luați sulițe de sparanghel, semințe de susan, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sparanghel cu susan, Sparanghel cu susan și Sparanghel cu susan.
Instrucțiuni
Pune sparanghelul într-o tigaie; presarati cu sare daca doriti.
Adăugați 1/2 inch de apă; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți până când devine crocant, aproximativ 4 minute. Între timp, topește untul; se adauga zeama de lamaie si semintele de susan.
Scurge sparanghelul; stropiți cu amestecul de unt.