Spanacul și peștele mătușii Carol se coace
Spanacul mătușii Carol și coacerea peștelui necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 2.79 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 274 calorii, 32g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 68 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare și piper, spanac, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până pesmet uscat ai putea urma acest curs principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Matusa lui Carol spanac Dip, Matusa lui Carol spanac Dip, și Mătușa lui Carol Purple Berry Cream Desert Parfait.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron, amestecați spanacul, 1/2 cană de brânză Cheddar, aproximativ 5 linguri de pesmet uscat și oul.
Întindeți amestecul în fundul unui vas mic de copt. Aranjați fileurile de cod deasupra amestecului de spanac și condimentați cu sare și piper. Se acoperă cu restul de brânză Cheddar și pesmet.
Acoperiți și coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când fulgii de pește ușor cu o furculiță.