Spanac Grecesc-Împachetări De Curcan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați împachetările grecești cu spanac-curcan. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție conține 51 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de spanac, curcan, tortilla de făină cu aromă de spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Turcia-Spanac Wraps, Spanac Curcan Împachetări, și Salată grecească de spanac cu sfaturi de curcan la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați cremă de brânză, brânză feta și măsline.
Răspândiți uniform peste tortilla, acoperind complet.
Aranjați curcanul peste amestecul de brânză cremă, acoperind jumătate din fiecare tortilla. Top curcan cu frunze de spanac.
Începând cu partea superioară, înfășurați fiecare strâns. Înfășurați individual în folie de plastic. Se dă la frigider până se răcește complet, cel puțin 1 oră.
Pentru a servi, tăiați capetele fiecărei role; tăiați fiecare în 3 secțiuni.
Tăiați fiecare secțiune în jumătate pe o diagonală ușoară.