Spanac gratinat și carne de porc
Spanac și porc gratinat este o garnitură care servește 6. Pentru 1,92 USD per porție, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine, 19 g de grăsimi și un total de 300 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de căței de usturoi, piper, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și cetogenă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 67%. Încercați Gratin de spanac, Gratin de spanac și Gratin de spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ceapa în ulei și unt până se rumenește.
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. În aceeași tigaie, gătiți baconul la foc mediu până devine crocant; scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
În picături, gătiți carnea de porc la foc mediu până când nu mai devine roz.
Adăugați spanacul și usturoiul; gătiți și amestecați timp de 6 minute sau până când se încălzește.
Scurgeți bine. Se amestecă coaja de lămâie, semințele de fenicul, sare, piper, 1/3 cană brânză elvețiană și bacon.
Puneți jumătate din ceapă într-o bucată de 1 litri unsă. vas de copt; acoperiți cu amestec de porc și ceapă rămasă (vasul va fi plin).
Se presară cu parmezan și brânză elvețiană rămasă.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când carnea de porc este fragedă și brânza este topită.