Spanac cremă rapid și ușor
Spanacul rapid și ușor cu cremă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 175 de calorii, 6 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,65 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline, smântână grea pentru frișcă și spanac. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Spanac ușor cremă, Spanac ușor cremă și Spanac ușor cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei de măsline într-o oală mare de supă, se pune la foc mare, se adaugă spanacul și se acoperă. Gătiți timp de 1 minut, descoperiți și amestecați ușor până când majoritatea frunzelor devin verde strălucitor și se ofilesc, aproximativ 2 minute. Scurgeți rapid spanacul într-o strecurătoare și transferați-l pe o farfurie tapetată cu 4 sau 5 prosoape de hârtie. Odată ce se răcește suficient pentru a fi manipulat, stoarceți cât mai mult lichid din spanac.
Transferați spanacul pe o masă de tăiat și tocați grosier.
Amestecă sare, piper negru, piper cayenne și nucșoară într-un castron mic.
Puneți o tigaie mare la foc mediu, topiți untul în tigaie și amestecați eșapa în untul fierbinte până când abia devine auriu și translucid, timp de 3 până la 4 minute. Amestecați amestecul de condimente în amestecul de eșalotă și turnați smântâna. Ridicați căldura la mediu-mare și reduceți sosul de smântână la aproximativ jumătate, aproximativ 5 minute. Se amestecă cu coaja de lămâie.
Reduceți focul la mic și aruncați spanacul cu sosul de smântână în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand spanacul este incalzit si acoperit, aproximativ 2 minute. Se amestecă brânza Parmigiano-Reggiano în spanac până se combină bine; servi imediat.