Spanac cremă rapid și ușor

Spanac cremă rapid și ușor
Spanacul rapid și ușor cu cremă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 175 de calorii, 6 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,65 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline, smântână grea pentru frișcă și spanac. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Spanac ușor cremă, Spanac ușor cremă și Spanac ușor cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de măsline într-o oală mare de supă, se pune la foc mare, se adaugă spanacul și se acoperă. Gătiți timp de 1 minut, descoperiți și amestecați ușor până când majoritatea frunzelor devin verde strălucitor și se ofilesc, aproximativ 2 minute. Scurgeți rapid spanacul într-o strecurătoare și transferați-l pe o farfurie tapetată cu 4 sau 5 prosoape de hârtie. Odată ce se răcește suficient pentru a fi manipulat, stoarceți cât mai mult lichid din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Transferați spanacul pe o masă de tăiat și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Amestecă sare, piper negru, piper cayenne și nucșoară într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Puneți o tigaie mare la foc mediu, topiți untul în tigaie și amestecați eșapa în untul fierbinte până când abia devine auriu și translucid, timp de 3 până la 4 minute. Amestecați amestecul de condimente în amestecul de eșalotă și turnați smântâna. Ridicați căldura la mediu-mare și reduceți sosul de smântână la aproximativ jumătate, aproximativ 5 minute. Se amestecă cu coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Reduceți focul la mic și aruncați spanacul cu sosul de smântână în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand spanacul este incalzit si acoperit, aproximativ 2 minute. Se amestecă brânza Parmigiano-Reggiano în spanac până se combină bine; servi imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista