Spanac cremă rapid și ușor

Spanac cremă rapid și ușor
Spanacul rapid și ușor cu cremă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 175 de calorii, 6 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 6. Pentru 1,65 USD per porție, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Allrecipes necesită brânză parmigiano-reggiano, ulei de măsline, smântână grea pentru frișcă și spanac. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Spanac ușor cremă, Spanac ușor cremă și Spanac ușor cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toarnă ulei de măsline într-o oală mare de supă, se pune la foc mare, se adaugă spanacul și se acoperă. Gătiți timp de 1 minut, descoperiți și amestecați ușor până când majoritatea frunzelor devin verde strălucitor și se ofilesc, aproximativ 2 minute. Scurgeți rapid spanacul într-o strecurătoare și transferați-l pe o farfurie tapetată cu 4 sau 5 prosoape de hârtie. Odată ce se răcește suficient pentru a fi manipulat, stoarceți cât mai mult lichid din spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Transferați spanacul pe o masă de tăiat și tocați grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Amestecă sare, piper negru, piper cayenne și nucșoară într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Puneți o tigaie mare la foc mediu, topiți untul în tigaie și amestecați eșapa în untul fierbinte până când abia devine auriu și translucid, timp de 3 până la 4 minute. Amestecați amestecul de condimente în amestecul de eșalotă și turnați smântâna. Ridicați căldura la mediu-mare și reduceți sosul de smântână la aproximativ jumătate, aproximativ 5 minute. Se amestecă cu coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Reduceți focul la mic și aruncați spanacul cu sosul de smântână în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand spanacul este incalzit si acoperit, aproximativ 2 minute. Se amestecă brânza Parmigiano-Reggiano în spanac până se combină bine; servi imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista