Spanac Cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spanacul cremă. Această rețetă face 6 porții cu 468 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime fiecare. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați spanac, usturoi, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Spanac sănătos cu cremă: mai puțină smântână, mai mult spanac, la fel de bun, Spanac Cremă, și Spanac Cremă.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți un vas de copt de 8 x 8 inci. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și un vârf de sare.
Se sotează 3 minute, apoi se adaugă usturoiul și fulgii de chili roșii și se sotează încă 2 minute.
Adăugați smântâna grea, parmezanul și nucșoara.
Se încălzește până când crema abia începe să buleze, amestecând des. Opriți arzătorul și amestecați smântâna și spanacul. Reglați condimentul cu sare și piper, după gust.
Se toarnă în vasul de copt pregătit și se presară blatul uniform cu ceapă prăjită.
Coaceți până devin aurii și bulbucați, 15 până la 20 de minute.