Spanac Cremos Cu Vârf Crocant

Spanac Cremos Cu Vârf Crocant
Spanacul cremos cu vârf crocant ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 182 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, cremă de brânză philadelphia arpagic și ceapă, spanac și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Spanac Cremos Cu Vârf Crocant, Spanac Cremos Cu Vârf Crocant, și Plăcintă Cumberland cu vârf crocant.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă primele 4 ingrediente într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă 3/4 cană cheddar și 1/2 cană cracker crumbs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Lingură în 2-qt. caserola pulverizată cu spray de gătit; deasupra cu firimituri de cracker rămase și Cheddar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
4
Coaceți 20 până la 25 min. sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista