Spaghettini cu ceapă, Scallions și usturoi
Spaghettini cu ceapă, Scallions și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 520 calorii, 21g de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de sare, spaghettini, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 51%. Încercați Spaghettini cu ulei și usturoi, Spaghettini cu usturoi și lămâie, și Spaghettini Cu Usturoi Și Chile Uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare adâncă, gătiți slănina la foc moderat până când este crocantă.
Scoateți slănina cu o lingură pliată.
Se toarnă toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime de slănină sau, dacă nu aveți 3 linguri, adăugați suficient ulei de măsline pentru a compensa cantitatea.
Puneți tigaia la foc moderat.
Adăugați ceapa și 1/4 linguriță de sare. Gatiti, acoperit, timp de 5 minute.
Descoperiți tigaia și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, 10 până la 15 minute. Se amestecă bulbii de scallion și usturoiul; gătiți 2 minute mai mult, amestecând ocazional.
Adăugați bulionul și aduceți la foc mic.
Între timp, într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți spaghettini până aproape gata, aproximativ 9 minute.
Scurgeți spaghettini și adăugați-l în bulionul fierbinte. Gatiti pana cand pastele sunt gata, aproximativ 3 minute. Se amestecă parmezanul și restul de 1/4 linguriță de sare. Aruncați cu slănina și verdele de scallion.
Recomandarea vinului: nu există roșii în acest sos, dar veți dori totuși un vin roșu-parmezanul bogat are nevoie de tanini pentru a oferi echilibru. Mergeți pentru un Chianti de bază (nu Riserva) și bucurați-vă de aromele sale luminoase, ușor amare-cireșe și pământ.
Note: Scallions, de asemenea, cunoscut sub numele de ceapa verde, sunt, în esență, o planta si o leguma într-o singură. Bulbii pot fi folosiți ca o ceapă obișnuită, în timp ce blaturile verzi fac o aromă excelentă și o garnitură. De fapt, blaturile tocate pot fi folosite ca substitut pentru arpagic.