Spaghetti Squash Dip
Spaghetti Squash Dip este un fără gluten și prietenos cu FODMAP hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 132 calorii. Această rețetă servește 18 și costă 39 de cenți pe porție. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, maioneză, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 69 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Curat Mănâncă Creveți Și Sparanghel Spaghete Squash Spaghete, Spaghete Squash Spaghete, și Spaghetti Squash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt.
Așezați dovleceii spaghetti tăiați cu fața în jos pe o foaie de copt ușor unsă.
Se introduce în cuptorul preîncălzit și se coace până se înmoaie când se introduce o furculiță., 30 până la 40 de minute.
Scoateți dovlecelul gătit și puneți-l într-un bol de amestecare.
Adăugați unt în dovlecei și amestecați până se topește untul. Se amestecă maioneza, 1 cană de parmezan și brânza Monterey Jack în amestecul de dovlecei până se omogenizează bine.
Se toarnă în vasul de copt pregătit.
Se presară cu 3 linguri de parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se topește brânza, aproximativ 20 de minute.