Spaghetti alla Ozze, Vongole și Pepperoni
Reteta Spaghete allan Ozze, Vongole și Pepperoni pot fi făcute în aproximativ 35 de minute. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $6.22 pe portie. O porție conține 940 calorii, 24g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei de măsline virgin, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal scump. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cina in seara asta: Pastan alla vongole, Spaghetti alle vongole (spaghete Cu sos de scoici), și Spaghetti alle vongole (spaghete Cu sos de scoici).
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 inch până la 14 inch, încălziți uleiul la foc mediu până la fumat.
Adăugați usturoiul, ardeiul gras și ardeiul iute și gătiți până se înmoaie, aproximativ 7 până la 8 minute.
Adăugați cocole și midii și gătiți 1 minut, amestecând regulat.
Adăugați vin alb și aduceți la fierbere. Între timp, aruncați pastele în apă clocotită și gătiți conform instrucțiunilor pachetului.
Adăugați untul în tigaie cu moluște și gătiți până când scoicile și midiile sunt toate deschise, aproximativ 3 minute.
Scurgeți bine pastele și aruncați-le în tigaie cu scoici. Gatiti 30 de secunde impreuna, adaugati patrunjel, amestecati bine si serviti intr-un bol cald de servire.