Spaghete vegetariene
Spaghetele vegetariene ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. O porție conține 480 de calorii , 17 g de proteine și 11 g de grăsimi . Această rețetă are 6 porții. Pentru 1,1 dolari per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită spaghete, sare, parmezan și țelină. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 63% . Scoici umplute vegetariene ,Tamales cu pui și vegetariene cu sos Red Mole și Salata de paste vegetariene ușor de preparat fără gluten sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gătiți spaghetele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, într-o tigaie mare, sotați ceapa, țelina și pudra de usturoi în ulei până se înmoaie.
Adăugați sosul de spaghete, fasolea, roșiile, zahărul, sarea, oregano și foaia de dafin.
Se aduce la fierbere; se acoperă și se fierbe la foc mic timp de 10 minute. Se aruncă foaia de dafin.
Scurgeți spaghetele; adăugați sos și brânză deasupra.