Torturi De Crab Cu Busuioc

Torturi De Crab Cu Busuioc
Basil crab prăjituri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte, pescatarian și דל פחמימות, are 203 calorii, 12g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, piper, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Încercați Old Ebbitt Grill Crab Cakes – aceste prăjituri crab sunt bine cunoscute pentru a nu avea nici o umplutură, și o mulțime de aroma, Prăjituri de Crab ca Joe ' s Crab Shack, și Prăjituri De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele opt ingrediente. Se amestecă crabul și crackerul. La frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Formați amestecul în patru patties. Într-o tigaie mare, gătiți prăjituri de crab în ulei în loturi timp de 3-4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Serviți cu sos de cocktail, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CocktailSos De Cocktail

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care îl puteți încerca este Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Podgoriile Talbott Kali Hart Chardonnay
Podgoriile Talbott Kali Hart Chardonnay
O expresie de fructe pură a podgoriei noastre, Talbott Chardonnay, Kali Hart este luxuriantă și plină de viață. Influența minimă a vinificatorului îi permite lui Kali Hart Chardonnay să prezinte puterea podgoriilor imobiliare ale lui Talbott. Nasul bogat și primitor prezintă note tropicale strălucitoare care continuă pe palat, unde aromele răcoritoare de ananas și miere sunt completate de aciditatea răcoritoare. Un palat Mijlociu Generos duce la un finisaj lung de citrice și fructe tropicale, cu indicii de stejar francez și mineralitate.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista