Spaghete cu vită și ciuperci

Spaghete cu vită și ciuperci
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă spaghete cu vită și ciuperci. Această rețetă este pentru 4 porții, cu 158 de calorii , 8 g de proteine și 3 g de grăsimi fiecare. Pentru 82 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără lactate . Dacă ai la îndemână ceapă, supă cremă de ciuperci condensată, apă și alte câteva ingrediente, o poți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este oferită de Taste of Home. Cu un scor de 55% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ mușchi de vită cu sos cremos de ciuperci Alouette® , supă consistentă de vită și ciuperci și spaghete cu ton și fasole fava .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți-o. Adăugați sosul de roșii, supa și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3 Căței De Usturoi, 2 Zdrobiți, 1 Păstrat întreg3 Căței De Usturoi, 2 Zdrobiți, 1 Păstrat întreg
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Felii De Carne De Vită Conservată în Saramură, Tocată GrosierFelii De Carne De Vită Conservată în Saramură, Tocată Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
3 Bucăți De Ghimbir întreg, Zdrobit3 Bucăți De Ghimbir întreg, Zdrobit
2
Adăugați spaghetele; amestecați pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
3
Așezați într-o tavă pătrată de copt cu diametrul de 20 cm, unsă cu ulei. Acoperiți și congelați timp de până la 3 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
4
Pentru a folosi caserola congelată: Dezghețați în frigider. Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 35-40 de minute sau până se încălzește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Garnitura SandvișuluiPentru Garnitura Sandvișului
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Revista