Spaghete Cu Lămâie

Spaghete Cu Lămâie
Spaghetele cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 720 calorii, 25g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 1,54 USD pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, sare, spaghete și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Spaghete Cu Lămâie, Spaghete Cu Lămâie, și Spaghete Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Aduceți o oală mare de apă la fierbere. Sareți apa și aruncați spaghetele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Încălziți o tigaie mare adâncă la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ulei de măsline extravirgin și usturoi și fulgi de ardei roșu zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Când pastele au gătit aproximativ 5 minute, adăugați suc de lămâie, o oală din apa de gătit din paste și smântână la usturoi și ulei. Ridicați puțin căldura pentru a aduce sosul la un balon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
6
Scurgeți pastele când mai are o mușcătură bună, al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Adăugați coaja de lămâie și jumătate din brânză în sosul de smântână. Condimentează sosul cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
8
Adăugați pastele în tigaie și opriți focul. Aruncați pastele cu sos un minut sau 2, permițându-i timp să se înmoaie sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Acoperiți farfuriile cu paste sau platou cu brânză rămasă, pătrunjel și busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Revista