Mere Caramel

Mere Caramel
Mere Caramel este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 592 calorii. Un amestec de mere, arahide, smântână grea și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Halloween. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Cum se fac mere Caramel}plăcintă cu mere mere Caramel, Mere Caramel, și Mere Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și uscați complet merele. Introduceți un băț în capătul tijei fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
2
Aliniați o tigaie de 9 x 9 inci sau 7 x 11 inci cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Așezați nucile tocate în tigaia căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Montați o cratiță cu fundul greu cu un termometru pentru bomboane. La foc mare, gătiți 3/4 cană de smântână, siropul de porumb, untul și zahărul la 280 de grade F (bilă fermă); în acest moment siropul va fi auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan1 Pachet (3 Uncii) Jumătăți De Nuci Pecan
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se scoate de pe foc și se învârte cu grijă în restul de 1/4 cană de smântână și vanilie. Aveți grijă; acest lucru este foarte cald și se poate stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
6
În timp ce caramelul este fierbinte, înmuiați și transformați merele în caramel pentru a acoperi și lăsați excesul să se scurgă. Scufundați fundul în nucile tocate. Aranjați merele pe o foaie de prăjituri antiaderentă sau cu hârtie cerată și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHalloween
Revista