Southern Breeze
Southern Breeze ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 209 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți suc de ananas, concentrat de limonadă, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Southern Breeze, Răcoriți-vă în această vară cu ceaiul dulce Southern Breeze, și Breeze Lemn Pui La Gratar-Bahama Breeze.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente într-un ulcior de 2 litri; se toarnă uniform în 5 tăvi cu cuburi de gheață și se îngheață cel puțin 8 ore.
Combinați sucul de ananas și berea de ghimbir; serviți peste cuburi de gheață de zmeură.
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Kool-Aid Island Twists Ice Blue Raspberry Lemonade băutură răcoritoare neîndulcită
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentolat decât de obicei, dar îmi place bogăția în această epocă, care poate folosi un pic gras; așa că anticipați un vin cu mai mult măr și mai puțin mentă; chestii crocante. Parcela se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre marii trio de vinuri en-bloc.
#95 Wine Spectator Top 100 of 2017It’s richer and less minty than usual but I like the richness in this vintage, which can use a little gras; so anticipate a wine with more apple and less spearmint; crunchy stuff. The parcel is called Heel and it’s to the right of Anrecht, from which one of the great trio of en-bloc wines comes.