Souffl dublu de ciocolată cu sos de cremă de vanilie

Souffl dublu de ciocolată cu sos de cremă de vanilie
Dublu-ciocolata souffl sos de vanilie cu crema de sos ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, fasole de vanilie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Souffl de ciocolată dulce-amăruie cu sos de cremă Earl Grey, Souffl de ciocolată dulce-amăruie cu sos de cremă Earl Grey, și Souffl dublu-ciocolată tortă cu sos de zmeură.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti sosul, încălziți 1 1/4 căni de lapte și 1/2 boabe de vanilie într-o cratiță mică și grea la foc mediu până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se lasă să stea 30 de minute. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați semințe în lapte. Aruncați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
LapteLapte
3
Combinați 3 linguri de zahăr, 2 gălbenușuri de ou și o picătură de sare într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Adăugați treptat amestecul de lapte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
TigaieTigaie
4
Încălziți amestecul de lapte la foc mediu la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând constant cu un tel. Reduceți căldura; gătiți 2 minute sau până când este ușor gros și amestecul acoperă spatele unei linguri, amestecând continuu. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Pentru a pregăti sufletul, Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Înveliți ușor un vas souffl de 2 litri cu spray de gătit. Se acoperă cu 2 linguri de zahăr; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ZahărZahăr
7
Încălziți 1 cană de lapte și 1/2 boabe de vanilie la foc mediu într-o cratiță mică și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc; se lasă să stea 30 de minute. Răzuiește semințele din fasolea de vanilie. Se amestecă semințele în lapte; aruncați fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
LapteLapte
9
Adăugați 1/2 cană zahăr, cacao, amidon de porumb și 1/8 linguriță sare în amestecul de lapte, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
11
Lăsați să se răcească 5 minute.
12
Așezați 2 gălbenușuri de ou într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Adăugați treptat amestecul de ciocolată la gălbenușurile de ou, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
13
Așezați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Lingura în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
CiocolataCiocolata
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
14
Coaceți la 400 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 (nu scoateți souffl din cuptor); coaceți încă 25 de minute sau până se umflă și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Serviți imediat și acoperiți fiecare porție cu două linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista