Souffl dublu de ciocolată cu sos de cremă de vanilie

Dublu-ciocolata souffl sos de vanilie cu crema de sos ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sare, fasole de vanilie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Souffl de ciocolată dulce-amăruie cu sos de cremă Earl Grey, Souffl de ciocolată dulce-amăruie cu sos de cremă Earl Grey, și Souffl dublu-ciocolată tortă cu sos de zmeură.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul, încălziți 1 1/4 căni de lapte și 1/2 boabe de vanilie într-o cratiță mică și grea la foc mediu până la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 30 de minute. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie și adăugați semințe în lapte. Aruncați fasolea.
Combinați 3 linguri de zahăr, 2 gălbenușuri de ou și o picătură de sare într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Adăugați treptat amestecul de lapte în amestecul de ouă, amestecând constant cu un bici. Întoarceți amestecul de lapte în tigaie.
Încălziți amestecul de lapte la foc mediu la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând constant cu un tel. Reduceți căldura; gătiți 2 minute sau până când este ușor gros și amestecul acoperă spatele unei linguri, amestecând continuu. Acoperiți și răciți.
Pentru a pregăti sufletul, Preîncălziți cuptorul la 40
Înveliți ușor un vas souffl de 2 litri cu spray de gătit. Se acoperă cu 2 linguri de zahăr; pus deoparte.
Încălziți 1 cană de lapte și 1/2 boabe de vanilie la foc mediu într-o cratiță mică și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți), amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 30 de minute. Răzuiește semințele din fasolea de vanilie. Se amestecă semințele în lapte; aruncați fasolea.
Adăugați 1/2 cană zahăr, cacao, amidon de porumb și 1/8 linguriță sare în amestecul de lapte, amestecând cu un tel. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând frecvent. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Se ia de pe foc și se amestecă ciocolata până se topește.
Lăsați să se răcească 5 minute.
Așezați 2 gălbenușuri de ou într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Adăugați treptat amestecul de ciocolată la gălbenușurile de ou, amestecând constant cu un bici.
Așezați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat 2 linguri de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas. Lingura în vasul pregătit.
Coaceți la 400 timp de 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 (nu scoateți souffl din cuptor); coaceți încă 25 de minute sau până se umflă și se fixează.
Serviți imediat și acoperiți fiecare porție cu două linguri de sos.