Souffl de ciocolată dulce-amăruie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 200 de calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți lapte, cremă de tartru, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sufleuri De Ciocolată Dulce-Amăruie, Souffl De Cacao Dulce-Amărui Cu Cremă De Flori De Portocal, și Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce-amăruie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți 8 (4 uncii) ramekins cu spray de gătit și presărați cu 2 linguri de zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
3
Combinați 1/2 cană zahăr granulat, cacao, făină și sare într-o cratiță mică. Adăugați treptat laptele, amestecând cu un tel până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti pana se ingroasa (aproximativ 3 minute), amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
4
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 3 minute. Se amestecă treptat vanilia și gălbenușurile de ou. Puneți amestecul de ciocolată într-un castron mare; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Gălbenuș De Ou
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Așezați albușurile într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană zahăr granulat și smântână de tartru, bătând amestecul până se formează vârfuri rigide. Amestecați ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de ciocolată; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas și ciocolata tocată. Lingură în ramekine pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
6
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se umflă și se fixează.