Souffl de ciocolată cu CR Ukulymme Anglaise
Ciocolata souffl cu CR anglaise ar putea fi doar vasul lateral pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 1,97 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 290 calorii. Dacă aveți la îndemână ciocolată, fasole de vanilie crinculme anglaise, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sufleuri de ciocolată neagră cu Cardamom Cr Aproxume Anglaise, Zahăr brun souffl cu CR Ukulmme Anglaise, și Gogoși de ciocolată cu "creme Anglaise".
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un castron, amestecați fursecurile zdrobite cu 2 linguri de zahăr.
Ungeți opt ramekine de 4 uncii cu unt și acoperiți cu amestecul de prăjituri, turnând excesul.
Așezați ramekinele pe o foaie de copt și dați-le la frigider.
Într-un cazan dublu, topiți cele 3 linguri de unt cu bomboanele dulci-amărui și neîndulcite.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Într-un castron mare, folosind un mixer electric portabil, bateți gălbenușurile de ou cu 6 linguri de zahăr la viteză medie până devin palide și îngroșate, aproximativ 4 minute. Bateți treptat în ciocolata răcită.
Într-un alt castron, folosind bătăi curate, bateți albușurile cu sarea până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în restul de 2 linguri de zahăr până când albii sunt lucioși. Bateți o pătrime din albușurile de ou în ciocolată, apoi pliați restul cu o spatulă de cauciuc. Puneți aluatul în ramekins, umplându-le aproape până la vârf.
Presărați fiecare suflet cu 1/2 linguriță din amestecul de prăjituri. Treceți degetul mare în interiorul marginii fiecărui ramekin pentru a netezi părțile laterale și pentru a ajuta sufletele să se ridice uniform.
Coaceți sufletele în centrul cuptorului timp de 15 minute, sau până când se ridică și se așează în jurul marginilor, dar încă moi în centre. Puneți ramekinele pe farfurii rezistente la căldură și serviți imediat cu Crme anglaise de fasole de vanilie.