Souffl De Cartofi Dulci 8

Souffl De Cartofi Dulci 8
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați souffl de cartofi dulci. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 571 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ouă, nucșoară, lapte evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Souffl De Cartofi Dulci 8, Sufleu De Cartofi Dulci, și Souffl De Cartofi Dulci 8 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală și adăugați suficientă apă sărată pentru a acoperi. Gatiti pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere. Preîncălziți cuptorul la 350 km F. Mash și biciuiți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Adăugați ingredientele rămase (cu excepția marshmallows) și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
4
Se toarnă într-o caserolă unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
5
Coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor și acoperiți cu marshmallows. Reveniți la cuptor și continuați să gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Cartea De Bucate A Doamnei Wilkes
8
Zece Presă De Viteză
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista