Sote De Dovlecei

Sote De Dovlecei
Zucchini sote ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 41 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână usturoi, piper, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Sote De Morcov Dovlecel, Zucchini si porumb saut, și Sote De Dovlecei Cheesy pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie medie la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați usturoiul și sotati timp de 2 minute sau până când este parfumat; nu lăsați-l să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați dovlecelul, sarea și piperul și gătiți până când dovlecelul este fraged, dar încă ușor crocant, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
4
Transferați dovlecelul într-un vas de servire și presărați parmezanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista