Sosul de spaghete cu aragaz lent al iubitorului de carne

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de spaghete Slow Cooker al iubitorului de carne. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 298 calorii. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 895 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați cârnați în vrac, pudră de usturoi, condimente de ierburi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Sos De Carne De Spaghete La Foc Mic, Spaghete din grâu integral cu un sos de carne la foc mic, și sos de carne cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu; gătiți și amestecați ceapa și cârnații italieni până când cârnații se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Transferați cârnații și ceapa într-un aragaz lent. În aceeași tigaie, gătiți și amestecați carnea de vită măcinată, condimentul Italian, 1 linguriță de usturoi praf și maghiran, rupând carnea în timp ce gătește, până când carnea se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Transferați carnea de vită măcinată în aragazul lent.
Se amestecă sosul de roșii, pasta de roșii, roșiile tăiate cubulețe, roșiile înăbușite, cimbru, busuioc, oregano și 2 lingurițe de usturoi praf. Puneți aragazul la foc mic și gătiți sosul timp de 8 ore. Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, amestecați zahărul.