Sos Teriyaki
Sosul Teriyaki este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest sos are 95 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de scallion, usturoi, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o foarte accesibil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, Creveți Teriyaki și cum să-ți faci propriul sos teriyaki, și Sos Teriyaki.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un castron mare. La frigider timp de 1 oră. Poate fi folosit și ca marinată excelentă pentru pui, creveți sau carne de vită.