Sos Teriyaki

Sos Teriyaki
Rețeta sosului Teriyaki este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 95 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Dacă aveți gingerroot, sare, sake japonez și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca sos. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aripi de pui Teriyaki cu sos teriyaki proaspăt, Creveți Teriyaki și cum să-ți faci propriul sos teriyaki, și Sos Teriyaki pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista