Sos Romesco
Nevoie de un sos fără lactate și vegetarian? Sosul Romesco ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 80 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, pâine, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare europeană. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 75%. Rețete similare sunt Ceapa verde la gratar si sparanghel cu Romesco (Cal Inktifots y Esparragos con Romesco), Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten, și Sos Romesco.
Instrucțiuni
Combinați ardeiul gras și bulionul într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când este foarte fraged.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați pâine; gatiti 2 minute sau pana se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Adăugați migdale; gatiti 1 minut sau pana cand nucile se rumenesc usor, amestecand constant.
Puneți amestecul de ardei gras, amestecul de nuci, oțetul și roșiile într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul piure în tigaie; gatiti 3 minute sau până când se încălzește bine.
Notă: a se păstra la frigider până la 1 săptămână sau la congelare până la 1 lună.