Sos proaspăt Marinara
Sosul proaspăt Marinara este o rețetă fără lactate, lacto ovovegetariană și vegană, cu 7 porții. O porție conține 389 de calorii, 13 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 2,88 USD per porție, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Funcționează cel mai bine ca sos și se face în aproximativ 1 oră și 40 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți sare, ceapă, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 88%, ceea ce este minunat. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Rigatoni proaspăt cu marinaran și friptură, dovlecei „Fettuccine” cu marinară proaspătă și pui Panko cu marinară proaspătă.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, căliți morcovii, ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie.
Adăugați roșiile și condimentele; aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 1 până la 1-1/2 oră sau până se îngroașă și se reduce la jumătate, amestecând din când în când.