Sos proaspăt de căpșuni și rubarbă Parfaits
Sosul proaspăt de căpșuni și rubarbă Parfaits este un fără gluten desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,22 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați rubarba, zahărul granulat, pâinea de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Sos proaspăt de căpșuni și rubarbă peste tort, Compot De Rubarbă De Căpșuni Parfaits, și Rubarbă de căpșuni prăjită și parfaite de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, gătiți rubarba, zahărul granulat și beți la foc mediu 10 până la 15 minute, amestecând ocazional, până când rubarba este fragedă și amestecul este siropos.
Adăugați 1 cană de căpșuni; gătiți și amestecați 1 până la 2 minute, zdrobind ușor.
Se ia de pe foc. Se amestecă căpșunile rămase. Se răcește ușor. Se dă la frigider cel puțin 1 oră până se răcește.
Chiar înainte de servire, într-un castron mediu, bateți frișca, zahărul pudră și vanilia până se formează vârfuri tari. În fiecare din cele 8 pahare parfait, sos de strat, cuburi de tort și frișcă; repetați straturile.
Serviți imediat. Dacă doriți, garnisiți fiecare porție cu felie proaspătă de căpșuni.