Sos Olandez

Sos Olandez
Sosul olandez ar putea fi doar fără gluten, lacto ovo vegetarian, primar și prietenos cu fodmap rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 125 calorii. 587 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți unt, piper, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează cel mai bine ca sos și se face în aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încearcă Sos Olandez, Sos Olandez, și Sos Olandez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cazan dublu sau într-un vas metalic peste apă fierbinte, bateți în mod constant gălbenușurile de ou, apa și sucul de lămâie până când amestecul ajunge la 160 de calorii sau este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri de metal. Reduceți căldura la minim. Stropiți încet în unt topit cald, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
BolBol
2
Bateți sarea, ardeiul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Serviți imediat.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista