Sos Gorgonzola
Sosul Gorgonzola este un fără gluten și primar sos. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 127g de grăsime, și un total de 1217 calorii. Această rețetă servește 3. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, pătrunjel, gorgonzola sfărâmicioasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Sos Gorgonzola, Carne de porc cu sos Gorgonzola, și Conopidă Cu Sos Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți smântâna grea la fierbere completă într-o cratiță medie la foc mediu-mare, apoi continuați să fierbeți rapid timp de 45 până la 50 de minute, până când se îngroașă ca un sos alb, amestecând ocazional.
De pe foc, adăugați Gorgonzola, parmezanul, sarea, piperul și pătrunjelul.
Bateți rapid până când brânzeturile se topesc și serviți cald. Dacă trebuie să reîncălziți, încălziți sosul la foc mic până se topește, apoi bateți puternic până când sosul se reunește.