Sos De Usturoi Din Orientul Mijlociu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul de usturoi din Orientul Mijlociu. O porție conține 155 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 10 și costă 23 de cenți pe porție. Dacă aveți ulei de canolan, sare, cartofi roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 17%. Încercați Pește De Usturoi Din Roșii Din Orientul Mijlociu, Orientul Mijlociu shish Tawook cu usturoi aioli, și Pui prăjit cu usturoi din Orientul Mijlociu cu Harissan verde și pâine plată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată; aduceți la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Se scurge și se transferă într-un castron; se amestecă până se omogenizează. Puneți deoparte să se răcească.
Puneți usturoiul, sarea și sucul de lămâie într-un blender sau robot de bucătărie; se toarnă suficient ulei de măsline pentru a acoperi ușor căței de usturoi. Amestecați amestecul la înălțime; curgeți încet uleiul de măsline rămas prin deschiderea superioară a blenderului sau a procesorului alimentar până când amestecul este neted.
Adăugați piure de cartofi, aproximativ 2 până la 3 linguri la un moment dat, în amestecul de usturoi în timp ce blenderul încă funcționează. Continuați să adăugați cartofi până când toate sunt încorporate.
Transferați sosul într-un bol și dați-l la frigider până se răcește, 1 oră până peste noapte.