Sos De Soia Pui
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul cu sos de soia ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 652 calorii, 43G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 180 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Un amestec de zahăr, sos de soia, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul alb, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Taitei Cu Sos De Soia, Sparanghel de susan cu sos Aioli de soia-usturoi, și Kebab de friptură de soia cu miere cu sos de lime de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, sosul de soia, apa, usturoiul și ghimbirul într-o oală mare; se amestecă până se dizolvă zahărul.
Puneți puiul în oala de stoc și aduceți la fierbere. Folosind clești, întoarceți puiul în oală la fiecare 5 minute.
Fierbeți puiul până nu mai este roz la os și sucurile curg limpede, aproximativ 35 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os ar trebui să citească 165 grade F (74 grade C). Amestecul de sos se va transforma într-o glazură bogată, maro.
Scoateți oala de pe foc și lăsați să se răcească 10 minute.
Așezați puiul pe un platou și presărați cu ceapă verde tocată.