Sos de scufundare pentru rulouri de primăvară

Sos de scufundare pentru rulouri de primăvară
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare vietnameză. Încercați să faceți sos de scufundare pentru rulouri de primăvară acasă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 31 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 32 de cenți pe porție, obțineți un sos care servește 3. Primăvara va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de zahăr, scallion, rulouri de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rulouri proaspete de primăvară cu sos de scufundare, Rulouri proaspete de primăvară cu sos de scufundare, și Rulouri proaspete de primăvară cu sos de scufundare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu și transferați într-un vas de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Combinați și serviți cu rulouri de primăvară congelate pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții3
Scor De Sănătate0
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista