Sos De Salată De Ardei

Sos De Salată De Ardei
Paprika salata Dressing ar putea fi doar fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă pe care o căutați. O porție conține 87 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 84 de cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 8. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de semințe de țelină, maioneză, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salată verde cu sos de usturoi cu ardei iute, Salată de friptură de flanc la grătar cu sos de ardei afumat, și Salată de friptură de flanc la grătar cu sos de ardei afumat.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șapte ingrediente cu un tel de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se serveste peste salata verde. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner

Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Bien nacido Estate Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 53 de dolari pe sticlă.
Bien Nacido Estate Chardonnay
Bien Nacido Estate Chardonnay
Arome îmbietoare de lămâie meyer, mușețel și paie tăiate au izbucnit din pahar. Intrarea luminoasă cedează unui palat dens și energic, care este tot linii drepte și mineralitate de udare a gurii. 
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Revista