Sos De Salată Bacon-Muștar
Nevoie de un fără gluten hor d ' oeuvre? Sosul de salată cu slănină-muștar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 36 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr brun, cățel de usturoi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, care nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată caldă de cartofi cu sos de slănină-muștar, Salată de spanac cu Mozzarella, pere, nuci de pin și un sos cald de miere, muștar și slănină, și Pansament Fierbinte Cu Slănină Și Muștar.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Îndepărtați cu o lingură pliată pentru a se scurge pe prosoape de hârtie.
Adăugați suc de portocale la picături; amestecați pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie.
Așezați ingredientele rămase într-un blender sau robot de bucătărie; adăugați amestec de suc de portocale și slănină. Acoperiți și procesați până se omogenizează. A se păstra la frigider.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Willamette Valley Vineyards Dijon clona Chardonnay cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay]()
Willamette Valley Vineyards Dijon Clona Chardonnay
Nasul se deschide cu arome de lămâie, pere, alune și miere. Buchetul se mută într-o înghițitură cremoasă cu corp mediu, oferind arome de portocale, smântână dulce, vanilie, caramel și cuișoare. Echilibrarea acidității lasă vinul răcoritor, cu un finisaj persistent și ideal pentru împerecherea alimentelor.Asociați-vă cu mâncăruri bogate din fructe de mare, cum ar fi creveți la grătar sau scampi cu fructe de mare, plăcintă cu oală de pui sau supe cremoase, mâncăruri cu orez sau cartofi, salate proaspete cu vinaigrette și brânzeturi tari, cum ar fi cheddar alb îmbătrânit.