Sos De Roșii Proaspete

Sos De Roșii Proaspete
Sosul de roșii proaspete ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 148 calorii, 6g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, capere, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sos De Roșii Proaspete, Sos De Roșii Proaspete, și Sos De Roșii Proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În robotul de bucătărie sau blender, așezați toate ingredientele, cu excepția roșiilor proaspete, măslinelor și caperelor. Acoperi; proces până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Scoateți amestecul de roșii din robotul de bucătărie. Se amestecă roșiile proaspete, măslinele și caperele. Folosiți sosul imediat sau acoperiți și refrigerați până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista